Make-up

Cosmetica is er om je natuurlijke pluspunten te accentueren,
niet om ze te veranderen

kleuren voor het lichte kleurtype
Collage van lichte kleuren

Een goed gekozen make-up in de juiste kleuren zal, evenals de juiste kleding (kleuren) het beste in je naar voren halen. Als je na de kleurenanalyse ook wordt opgemaakt in de kleuren die jou het mooist staan, krijg je gelijk een goed beeld van je nieuwe “look”.poederdoos

Gebruik je weinig of geen make-up en ben je bang er “opgemaakt” uit te zien?

Ik breng altijd een natuurlijke dagmake-up aan. Moderne make-up moet eenvoudig en natuurlijk zijn, zodat het gezicht opvalt en niet de make-up.

Maak je je wel altijd op?

Meestal maken we ons al jaren op dezelfde manier op, met dezelfde kleuren, of we kiezen de modekleuren van het seizoen. Ik kan je laten zien hoe het ook anders kan en in de kleuren die het best bij je ogen en huid passen.

Hoe test je kleuren?

Het is heel lastig om in de winkel de geschikte kleuren te vinden. Een lippenstift op de muis van je hand getest, ziet er thuis op je lippen heel anders uit . Een foundation op de binnenkant van je pols geprobeerd? Op je gezicht kleurt hij heel anders op. De kleur van je lippen en gezicht zijn anders dan de kleur van polsen en handen. Om het maar niet te hebben over het effect van het kunstlicht in de winkels…
Bij mij kun je het effect van een kleur direct zien bij daglicht op je gezicht.

“First Impressions”

De make-uplijn die ik gebruik heet “ First Impressions” en komt, evenals het systeem van de kleurenanalyse, uit Engeland. Zij is gebaseerd op de theorie van de zes kleurkarakteristieken: helder, gedempt, koel, warm, licht en diep. De kleuren zijn geheel afgestemd op de verschillende kleurtypen en bieden je de mogelijkheid een make-up te creëren die is afgestemd op jouw eigen kleurenpalet. Bovendien zal deze make-up met je hele garderobe harmoniëren.

zonder make-up
Linda zonder make-up

opgemaakt
In de juiste kleuren

Desgewenst kun je de make-up aanschaffen.