Kledingadvies

Met welke kleding ben jij op je mooist?

kleuren voor het diepe kleurtype
Collage van diepe kleuren

De juiste kleur van een kledingstuk komt het beste tot zijn recht als het model en de stijl bij jouw lichaamssilhouet passen. Soms staat een trui niet en je weet niet waaraan het ligt. Misschien past een V-hals niet zo bij je gezicht? En waar moet je op letten bij de lengte van een rok? Bij wie staat nu eigenlijk een driekwart broek echt mooi en kun je nog wel een “skinny” of legging dragen? De mode schrijft van alles voor over de roklengte, de taillehoogte, broekwijdte, stofkeuze enzovoort.

De mode-industrie moet draaien, er moet geld worden omgezet, veel geld. Daarom moeten we elk jaar, elk seizoen weer iets anders mooi vinden en… kopen. Over wat echt mooi staat bij iemand wordt zelden gesproken. Afgezien van de – zeldzame – “natuurtalenten” is het moeilijk om hierin je weg te vinden. We hebben bijna allemaal wel een beetje “de kast vol kleding en toch niets om aan te trekken”.

Je eigen stijl ontwikkelen

kledingadvies kleuren
matching colors

Als je weet welke je lichaamsvormen zijn, hoe je je mooie kanten kunt accentueren en de minder mooie kunt camoufleren, ben je al een heel eind. Je kunt dan je eigen stijl verder ontwikkelen. Van de modetrends kun je precies die dingen er uitpikken die jou goed staan. Hierbij wil ik je graag op weg helpen door middel van een stijl- en kledingadvies.