Klantreacties


collage
Ben je bij mij geweest dan hoor ik graag hoe je dit ervaren hebt.

ย 

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 174.138.49.99 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
91 berichten.
Willeke uit Zeeland schreef op 8 maart 2019:
Voor een kroonverjaardag heb ik mezelf een bezoek aan Grardie cadeau gedaan, ik moest er een eind voor reizen maar het was de moeite waard. De kleuranalyse van 30 jaar geleden bij iemand anders klopte in grote lijnen nog wel, maar de nuances koel of warm, gedempt, diep enz. zijn een heel waardevolle toevoeging. Met de nieuwe kleurenkaart kan ik nu beter kiezen wat me echt staat, het is handig dat je hem op kleding legt en dan snel ziet: is dit het of niet? Wat ook fijn was: het haarkleuradvies. Ik had de dag erna een kappersafspraak en durfde het eindelijk aan om - in mijn geval - het warme uit de haarkleur te halen, meer passend bij mijn "koele" type . Ik ben heel blij met het resultaat. Dank je wel Grardie! Enne o ja....ik vind het helemaal niet zo fijn om in het middelpunt te staan en met iemand in de spiegel te kijken. Grardie is rustig en vriendelijk en respectvol, je voelt je snel op je gemak.
Mariette uit Moordrecht schreef op 6 november 2018:
Het kleur en make up advies bij Grardie was gezellig, duidelijk en leerzaam. Bij Grardie wordt er niet alleen gekeken naar de 4 basis kleurtypen maar ook naar de nuances binnen een basis type, wat mij weer veel duidelijkheid gaf. Ook het make up advies liet mij weer nieuwe mogelijkheden zien. Dank je wel.
Ineke schreef op 13 september 2018:
Goedemorgen Grardie, Ik wil je nogmaals bedanken voor je gastvrije ontvangst gisteren. Ik heb genoten van het proces en ook dat het in alle rust is gedaan. Dat gaf mij de kans om het zelf ook goed te kunnen zien. Ook ben ik blij met de uitkomst. Ik voel me er rustig en blij mee. Met de lippenstift ben ik ook super blij. De kleur staat erg mooi en de kwaliteit is ook fijn. Hartelijke groet, Ineke
Elize uit Capelle schreef op 29 augustus 2018:
Het kleuradvies van Grardie was erg leuk en leerzaam! Ze maakt van meer methoden gebruik dan alleen de seizoenentypes en hier ben ik blij mee. Inmiddels de verkeerde kleuren uit de kast gehaald, m'n haar in een passender kleur geverfd en een nieuw verlanglijstje met kleding voor het komende seizoen.
Annemieke uit Amsterdam schreef op 24 mei 2018:
Door de stap te zetten naar grijs haar, wat prachtig uitpakt, was ik ineens in verwarring naar welke kleuren bij me passen. Voorheen wist ik dat heel goed maar bij een nieuwe fase hoort ook een goede aanpak. En daar is Grardie: mijn reddende engel in nood! Zeer deskundig, rustig, alle ruimte gevend maar duidelijk leidend liet ze me de weg vinden naar de nieuwe ik. Vandaag ga ik met veel plezier door mijn kleerkast mรฉt de kleurenkaart die ik meekreeg om zo weer een nieuwe basis te leggen voor een flateuse nieuwe start. Ik heb er zin in! Hartelijk dank Grardie! Met vriendelijke groet, Annemieke
Wim Kortman uit Rosmalen schreef op 14 januari 2018:
Als een kerstkado ben ik een ochtend bij Grardie op bezoek geweest. Het was heel gezellig en ik ben me nu bewust, welke kleuren bij mij horen en welke kleuren niet, waardoor ik nu weet welke kleuren ik niet moet gebruiken en welke niet. Ik was koel en toen ik thuis op controle veel gedempte kleuren vond, realiseerde ik mij dat dat niet mijn juiste kleur was. Verder moet ik nu op onderzoek uit wat dan wel en wat dan niet bij mij past, maar samen met mijn vrouw ben ik een sprong verder en vond de hele uitleg heel leerzaam.
Marianne & Diana uit Brussel & Rotterdam schreef op 2 januari 2018:
In november een heerlijke dag beleefd bij Grardie en ondertussen al veel profijt gehad van onze persoonlijke kleurkaarten. Bedankt, Grardie!
Jennie uit Barendrecht schreef op 27 november 2017:
Wat een leuk verjaardagscadeau! Zo is het niet vervelend om 60 te worden;) Met 2 vriendinnen hebben we de kleurenanalyse gedaan en soms was het zo duidelijk welke kleuren mooi staan en je uitstraling positief accentueren. Belangrijkste les: niet kijken naar een kleur die je mooi vindt, maar naar een kleur die je mooi staat. We zijn dezelfde middag nog gaan shoppen om het geleerde in de praktijk te brengen.
Jolanda Stuij uit Barendrecht schreef op 15 november 2017:
Als cadeau voor mijn verjaardag kreeg ik een kleurenanalyse bij Grardie. Het was een leuke en leerzame ochtend. Wat ik vooral heb geleerd, is dat ik met de overstap naar warmere kleuren, die ik aan het maken was, mezelf tekort doe. Bedankt Grardie. En bedankt ma en Wilma voor het cadeau.
Desiree uit Rotterdam schreef op 24 augustus 2017:
Onlangs zijn wij bij Grardie langsgegaan voor een kleurenanalyse van mijn partner en mijzelf. Ik kende Grardie al van een aantal jaren geleden en vond het opnieuw erg gezellig. Het blijft fascinerend om de effecten van de verschillende kleuren in de spiegel te zien! Komend weekend gaan we dus op pad voor aanvullingen in de garderobe van mijn partner. Voor mijzelf vond ik het erg prettig om nogmaals te zien wat goed en minder goed staat, dat gaf hernieuwde duidelijkheid. Nogmaals veel dank Grardie!
Thea uit Gouda schreef op 16 juli 2017:
Heel veel wijzer geworden in een morgen bij Grardie. Met alle aandachtspunten gaat kleding shoppen veel efficiรซnter. Ik vind het bijzonder dat ik nu ook kleuren kies die ik voorheen niet selecteerde. Mixen en matchen met alles in de kledingkast was nog nooit zo gemakkelijk! Dank je wel Grardie.
Tineke Ros uit Rotterdam schreef op 5 juli 2017:
Met mijn partner heb ik onlangs een kleurenanalyse geboekt bij Grardie. Bij aankomst zijn we hartelijk ontvangen en kregen de nodige uitleg over de methode, en een kopje koffie & thee. Grardie is een gastvrije, rustige, vriendelijke vrouw die de tijd voor je neemt en voor evt. vragen. Tijdens de analyse werden we om beurten afgewisseld. Zo was goed van elkaar te zien welke kleuren matchte. Aan het einde kregen we beiden een persoonlijk kleuren-kaart, handig! voor het kopen van nieuwe kleding.
Suzan uit Leiden schreef op 7 juni 2017:
Met een vriendin voor een kleurenanalyse bij Grardie geweest. Ze heeft ons beiden een goed advies gegeven. Leuk om jezelf te zien met allerlei kleuren die Grardie om je schouders drapeert, en ook leuk om het proces bij een ander te zien! Inmiddels kleding in 'mijn' kleuren gekocht, en inderdaad... het staat me erg mooi! Dank voor je tijd en aandacht Grardie!
Ineke uit Utrecht schreef op 18 mei 2017:
Grardie hartelijk bedankt voor een leerzame en gezellige ochtend. Erg leuk dat jouw methode veel meer maatwerk oplevert dan alleen werken met de seizoenstypes. Blij met mijn kleurenkaart en ga met hernieuwd enthousiasme winkelen!
Carly schreef op 24 april 2017:
Na een leuke ochtend met Grardie nieuwe aankopen voor mijn kledingkast gedaan in 'mijn' kleuren. Grardie heeft samen met mij gekeken naar de kleuren die mooi staan en bij mij passen. Dit deed ze met veel geduld en passie. Het kleuradvies heb ik mee gekregen op een kleurenkaart. Super handig! Bedankt voor de leuke ochtend en de prachtige make-up!
Inge uit Antwerpen schreef op 16 april 2017:
Grardie is een warme stijlvolle dame die je hartelijk ontvangt. Ze luistert goed en betrekt je mee in de analyse waardoor je samen ontdekt welke kleuren je gezicht doen oplichten en welke niet. Ze gaf me veel nuttige tips qua kleurgebruik, combinaties en kledij, tips waar je nog niet aan gedacht had maar wel heel efficiรซnt blijken en waar je meteen een paar kilos slanker lijkt ๐Ÿ™‚ Bij de makeup nam ze een kleur van oogpotlood waar ik nooit aan zou denken, maar het deed mijn ogen echt opleven. Het is altijd leuk om iets nieuw te leren, zeker van een expert Met andere woorden: een heel aangename en zeer nuttige middag. Bedankt en warme groetjes uit Belgiรซ. X
Irmgard Hensen uit Harmelen schreef op 30 januari 2017:
Ik heb enorm genoten van de ochtend bij Grardie! Ze is echt in je geรฏnteresseerd en werkt heel kundig en professioneel. Ze betrekt je bij elk advies, zodat je zelf ziet welke kleuren bij je passen. Ze houdt rekening met je stijl en leefgewoontes. Je voelt je echt 'gezien' door haar, ze dringt je niets op, maar haalt het beste in je naar boven. Er is een wereld voor me open gegaan! Ik kan het iedereen voor 100% aanraden! Dank je wel Grardie!! Een kleurige groet van Irmgard
Gea de Vries-Houweling uit Mijdrecht schreef op 17 juni 2016:
Hallo Grardie, Hartelijk bedankt voor de gezellige en leerzame dag alsmede de heerlijke lunch! (De tonijnsalade zou ik er beslist inhouden.) We hebben genoten van jouw uitleg over de kleuren. Nu ik aan staar geopereerd ben, zie ik de kleuren ook beter, dus ga ik eerdaags met de kleurenkaart aan de slag. We zijn allemaal een leuke ervaring rijker! Hartelijke groeten, ook namens mijn meiden, van Gea de Vries-Houweling.
Celine uit Rijswijk schreef op 10 juni 2016:
Gisteren heb ik een leuke en leerzame ochtend bij Grardie doorgebracht voor kleur- en make up advies. Het was fijn om deskundig advies en goede tips te krijgen, ik kan het iedereen aanraden!
Cornรฉe uit Oudenbosch schreef op 4 mei 2016:
Bij Grardie een totaalpakket kleur/stijl/make-up gedaan en ik vond het erg leerzaam. Het is leuk om met alle adviezen eens uit mijn zwart/grijs/blauwe comfortzone te stappen.