Betrokken en deskundig

Hoi Grardie, wat zijn we blij met jouw advies! Joke en ik hebben afgelopen zaterdag heel veel van je geleerd tijdens het kleding- en make up advies.
Je betrokkenheid en deskundigheid was overal volop aanwezig. Het is duidelijk dat we te maken hebben gehad met iemand die haar vak verstaat. Professioneel. Vakvrouw.
Heerlijk rustig hebben we de kleurenanalyse gedaan en wat zo prettig was, inderdaad, je laat eerst het verschil zien zonder iets te zeggen en pas daarna geef je je advies. Op die manier zág ik ook zelf de verandering en wat een verschil! Heerlijk om de juiste kleuren te dragen en geen miskopen meer te hebben.
De lunch was goed verzorgd met heerlijk verse broodjes. Eigenlijk was alles gedurende de hele dag besprenkeld en aangeraakt met aandacht en verzorging. Complimenten Grardie!
Groet,
Sandra

Een cadeautje voor mijzelf

De basis van mijn leven is de omgang met mijzelf

Deze tekst stond op een inspiratiekaart die ik eens “trok”. Filosoferend over mijzelf ging ik op zoek naar een advies voor “mijn buitenkant”. Een gevoel van onvrede na aanschaf van nieuwe kleding bracht mij na het surfen op het internet bij “MatchingColors”.

Nog dicht in mijn buurt ook! Op korte termijn een afspraak kunnen maken met Grardie. Ik heb voor mijzelf een arrangement gekozen waarbij kleur-,stijl en makeupadvies gecombineerd was. De ideale combinatie van de componenten kleur, stijl en makeup omdat ze elkaar versterken. Bij MatchingColors hartelijk ontvangen in een ruimte waar het daglicht goed was. Van start gegaan met een uitleg over kleuren en daarna aan de slag met de “kleur kragen” om te gaan bepalen welke kleuren bij mij paste en mij er beter lieten uitzien. Daarna samen met Grardie gekeken welke lichaamsbouw ik heb en besproken welke type kleding mij het beste staat en mij qua figuur in balans brengt. Heel praktisch is om zelf een enkel kledingstuk mee te nemen waar je aan twijfelt of het het juiste model en kleur heeft. Verder zijn onderwerpen als lingerie, schoenen, shawls, ceintuurs en sieraden aan de orde geweest. Als afsluiting heeft Grardie voor mij een makeup verzorgd dat werkelijk “de finishing touch” was. Ook op papier de adviezen gekregen waar je thuis op je gemak mee aan de slag kan. Er is veel informatie dat prettig is als je dat in alle rust kan overlezen en tot je door kan laten dringen. Na thuiskomst direct de kledingkast onder handen genomen en “de verkeerde kleding” verhuisd naar een andere kast. Ook elke dag een vleugje makeup en nog eens krtisch gekeken naar mijn schoenen.  Al met al een deskundig advies waar ik erg blij mee ben en waar ik wat aan heb! Een kadootje voor me zelf! Grardie, dus bedankt!

Anneke

Het was geweldig, fantastisch…

Een van mijn klanten die ik nooit zal vergeten is Yolanda. Om haar kleurrijke (!) persoonlijkheid, haar enthousiasme en omdat ze mij vele nieuwe klanten heeft bezorgd. Over haar ervaringen met het kleur-en stijladvies bij mij stuurde ze een mail aan familie en vrienden, die ik in mijn gastenboek mocht plaatsen. Haar verslag geeft een mooi beeld van hoe ik werk en haar complimenten aan mijn adres verwarmden mijn hart…