Zomertips

Zomermissers
Genoeg over de herfst en winter, het is hartje zomer en ik zie overal vrolijke, lichte kleuren, leuke bloesjes en tunieken, jurkjes, kortom, heerlijke luchtige zomerkleding. Soms ook bijna géén kleding. Mijn mond valt regelmatig open bij wat ik allemaal op straat voorbij zie komen: Leggings in combinatie met naveltruitjes boven blubberbuiken, meisjes en vrouwen strompelend op paalhakken, naveldiepe decolletés die teveel zon hebben gehad, zoveel sieraden tegelijk dat je niet weet waar je het eerst naar moet kijken, moeders die dezelfde kledingstijl dragen als hun dochters van 16…
Maar mannen kunnen er ook wat van. Zodra het boven de 18 graden is zie je steeds meer blote basten en dan bedoel ik niet aan het strand, maar gewoon in dorp of stad. En er zijn toch zoveel leuke, luchtige shirts en overhemdjes.
Toch zie ik altijd nog liever een aardig mens in “foute” kleding dan een stylish chagrijn!
Badpaktips


Kunnen we onze echte of vermeende lichamelijke tekortkomingen verdoezelen met de juiste kleuren en modellen kleding, met badkleding is het lastiger om probleemzones te camoufleren.
Drie zomertips:
hindert je buik je, kies dan voor een badpak: als je niet echt slank bent, dan staat een badpak sowieso eleganter dan een bikini. En is het nou zo erg als je buik niet bruin wordt?
Kies voor een badpak met een dessin: dit verhult je probleemzones beter dan een effen badpak.
Bonustip voor op het strand: staar je niet letterlijk blind op je minder mooie lichaamsdelen, maar kijk eens naar je mooie kanten en geniet van je vrije tijd en het mooie weer! En… vergeet niet je goed in te smeren!

Geplaatst in:
Artikels door
Gepubliceerd: